BEHANDLINGSFORMER

Hvad er akupunktur

Akupunktur er en afbalancerende behandling, som sætter kroppen i stand til at helbrede sig selv.

Under behandlingen føres tynde, sterile engangsnåle ind i nøje udvalgte akupunkturpunkter, og påvirker energien (Qi) i punktet, her ved stimuleres meridianer (energibaner) og organer.

Akupunkturen er verdens ældste medicinske system. Arkæologiske fund og 2.000 år gamle skrifter beskriver akupunktur som værende en behandlingsmetode, som er mere end 4.000 år gammel.

Akupunktur kan afhjælpe en meget bred vifte af lidelser. WHO har lavet en liste over hvilke sygdomme/lidelser akupunktur har gavnlig virkning på (se listen nederst på denne side).

Her ud over kan akupunktur afhjælpe en lang række andre lidelser. Kontakt mig, hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, med dine symptomer.

Hvad er akupressur

Akupressurbehandling udføres efter samme princip som akupunktur, men i stedet for at benytte nåle, aktiverer man punkterne vha tryk med fingrene.

Akupressur kan afhjælpe samme sygdomme og lidelser som akupunktur.

Jeg benytter primært akupressur til behandling af børn.

Hvad er Auriculo (øreakupunktur)

Auriculo er en hurtig og effektiv behandlingsform, som kan lindre smerter og behandle ubalancer i hele kroppen så som allergi, fordøjelsesproblemer, psoriasis, stress, blodtryksproblemer m.m. Her ud over er auriculo også en effektiv hjælp til tobaksafvænning, vægttab og sukkerafhængighed.

Auriculoterapien stammer fra Frankrig, hvor lægen Paul Nogier i 1950’erne, efter mange års studier, fandt ud af at øret afspejler hele kroppen og dens organer. Paul Nogier blev i 1996 indstillet til Nobelprisen i Medicin for sine opdagelser.

Hvad er NADA akupunktur

NADA er en metode, hvor man benytter 5 akupunkturnåle i hvert øre til at stimulere nogle punkter, som tilsammen virker opbyggende.

Mange oplever en umiddelbart afslappende effekt, som giver ro både i kroppen og hovedet. 

NADA bruges ofte ved symptomer som søvnløshed, angst, uro, eksamensangst, depression, nedtrykthed og i forbindelse med udtrapning af medicin og stimulanser.

Hvad er Cupping

Cupping bruges og har været brugt i flere tusinde år i Mellemøsten, Asien, Balkan og Rusland inden for behandlingssystemer og i folkemedicin.

Ved behandlingen bruges kopper af glas eller plastik, der skabes et vakuum i koppen, som der ved suges fast til huden. Dette skaber en enorm cirkulation af qi (energiflow) og blod i området, spændinger løsnes op, og både lymfe, blod og nervesystemet stimuleres.

Cupping kan bruges til behandling af smerter, hævelser, muskelspændinger, frossen skulder, tennisalbue, forkølelse, influenza, bronkitis, astma, opkast, diarré, appelsinhud, helvedes ild og akne.

Efter behandling kan der forekomme røde mærker, som forsvinder efter få dage.

Hvad er Gua Sha

Gua sha er en teknik, hvor jeg smører olie på huden, hvor efter jeg gnider/skraber med et gua sha-redskab.

Behandlingen giver en øget blodgennemstrømning, hvorved der løsnes op i spændinger og smerter, så der igen skabes flow i kroppen.

Gua sha kan afhjælpe spændinger, smerter, følelsesløshed, influenza, feber, astma, hedeture, appelsinhud m.m.

Efter behandlingen kan der forekomme røde mærker, som forsvinder efter få dage.

Telefon: +45 22 40 91 33

Mandag - torsdag: 8.00 - 18.00

Fredag: 8.00 - 15.00

Jeg er klar til at tage imod dig efter aftale i tidsrummet: